CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Myspace Comments, Emo Comments at WishAFriend.com

Friday, July 23, 2010

Surat??????

Hah..ni la masa yg free wat ak nk update blog ni...
anyway ak nk share smthing yg amat2 wat aku terkejut + OMG = ???
huhuhu..ceritanye cmni, da 2thn ak ngajar kt sek 2, so far xde mslh, masuk je thn ke 2, aku pn da kenal lebih mdalam student2 ak, aku mmg baik ngn sumer stdent, xpnah lak aku nk pilih2 kasih kt student2 aku...ngn kemesraan ak ngn stdent2 ak kt kelas, tetiba muncul lak sorg stdent ni salah tafsir ngn kemesraan yg ak bg...dia mula add aku kt FB, tp ak mmg x approve stdnt2 aku, tp aku akan approve stdnt2 ak yg da abes stdy...6hb 7 yg lpas, besday aku, cm thn pas, dak2 zapin celebrate, so aku lalui spjg besday aku 2 cm biasa, cam ari2 lain....kelas pn cm biasa, masa P&P bjalan, aku mcri pen marker kt dlm pensel case, ehhh ape ni??? ade nota kecik yg dilipat2 n tertulis nama aku...
Align Center

??????
pelik nyer.....sape lak yg bg ni???surat ke??? mcm2 benda ak pikir masa 2....
so aku bukak n baca...OMg rupenyer surat daaaaaa~~~~~
surat luahan perasaan n luahan x puas ati...
dia kate
"nape cikgu da x layan sy kt klas??? sy de wat salah ker????klu ade wat salah sy mintak maaf n bgtau la sy....nape cikgu x approve sy kt FB??? kwn2 lain yg add cikgu da approve, tp sy x approve gak...cikgu cm xsuke sy jek..." n " jgn bgtau sape2 tau, ni hal kite bdua jek"

mula aku wat muke n rasa pelik, ak cri la nama sape yg bg, tgk gaya bhasa
cm dak pompuan bg, ak cri, teliti btol2 kt setiap sudut kertas 2, yg ade cume

"Baby Honey"

?????? sape lak baby honey??????

ya ampun, jeng3...jmpe gak sape yg empunye baby honey 2...hahahhaha
wakakaakkaka

gelak beso aku kt kelas smpai kn stdent2 aku pelik ak ketawa sorg2....

rupenyer dak lelaki lorrrr....stdent aku gak..nape la ko tulis surat cm ni???
da mula aku pk bukan2 daaaa....so ak share lerh surat 2 ngn cikgu2 lain...
da jd gosip le pulak....choiiiiiiiiiiiiiiiiiiii



ni surat nyer..huhuhuh..



nampak x nama yg dia tulis 2...hehhehe



rupe nyer dia bg aku key chain lerrr...siap nama aku lagi

ADOIIIIIII


2ler student zaman skg..mmg berani kan...
dulu zaman2 ak belajo , xde la smpai tahap nk bg surat2 c ni kt cikgu

mmg aku terkejut + terkesima seketika..hak3....

biler kite baik ngn student, dorg lak yg leh pk bukan2 kan
biler kite garang2 dorg x suke kte pulak...

ermmm nape ek???



ni la dugaan seorg guru yg mdidik anak2 zaman skg







wahai student2 ku, pjalanan korg masih jauh lg
bjalan la korg mcri ilmu selagi korg mampu dan selagi korg berpeluang
amek la peluang yg ade utk belajar
bukan "peluang" nak tackle pulak yerrrrr


renung2kan dan selamat beramal



2 comments:

dya said...

hola ... dah leh komen ke kat sini?

Arin said...

Amboi..cikgu fofular ye? :P

Kiss The Rain

I Love the Way You Love Me