CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Myspace Comments, Emo Comments at WishAFriend.com

Friday, April 15, 2011

Bilik PSV BANJIR

Jumaat ~ 10.40 pagi


seperti biasa ari jumaat, waktu paling best untuk aku, sebabnya waktu free
cuma 2 waktu sahaja kelas yang ada.. jadi dengan masa free yang ada, dapatla aku buat kerja2 apa yang patut...

p/s : Bukan mengular yeeee

bersemangat la aku mendaki blok setinggi 4 tingkat, mana tidaknya bilik seni aku ni, agak special sedikit, sebab di PUNCAK ALAM... heheh... paling tggi dari kelas2 yang laen...
sampai je puncak, aku seperti seolah2 memerlukan alat bantuan pernafasan, gile btol la, kalau hari2 aku cam ni... pancittttttttt.....

bukak je pintu, alamakkkkkkk.........

OMG, hujan turun dengan lebatnya dari syiling... wahhh.... amat2 ajaib??? kenapa??? hanya bilik aku sahaja yang turun hujan, sedangkan cuaca kat luar mau giler panassss........

TIDAKKKK...... tangki simpanan air atas syiling melimpah...tolonnnnnnggggggggggg...........

Ini kali ke-2 berlaku..........................





lebatkan "HUJAN" turun

(tertekan)



ni area dalam kelas
______________________________________________________





area stor

adeehhhh........ rosak brg2 huhuh..............


2 comments:

syahnabil@duitcyber said...

Assalamualaikum...bagus le cikgu,kelas tinggi boleh exercise hari-hari...badan lagi slim tu kena jaga...hehe..amacam,kelas dah baiki lum?

cikgu_nikko said...

kelas da ok, cuma da x cantek la pemandgnnye...syiling2 da kotor...huhuh

Kiss The Rain

I Love the Way You Love Me